sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

116.

Aattelin tulla jakamaan teille vielä loppuosan kuvista mitä otettiin viime viikolla Tiinan kanssa. Kuten edellisestä postauksesta voitte lukea, meillä oli huippukivaa ja mä sain vihdoin mulle uuden profiilikuvan tuonne naamakirjaan :-D oon tosi nirso mun omien kuvien suhteen, sillä tuntuu ettei mun mikään kuva ikinä onnistu..


"Hymy on ihmisen kaunein asuste"- lause pitää kyllä täysin paikkaansa.
Silmillä hymyily on aidointa. Mun mielestä ihminen, joka hymyilee silmillä ei tarvitse siistejä vaatteita, asusteita eikä kauneudenhoitotuotteita. Ihminen, joka hymyilee silmillään on kaunis, mielenkiintoinen ja vetää toisia ihmisiä puoleensa. Ihminen, joka hymyilee silmillään tuottaa luottamusta, saa vastapuolen heltymään ja tilanteen luontevammaksi. Silmillä hymyilevä ihminen on aito.

No mitkä asiat saa sitten mut hymyilemään? Ainakin perhe, ystävät, matkustaminen, hyvä ruoka, toisen hymy ja nauru, arjen pienet asiat, onnistuneet valokuvat, auringon paiste, kesän odottaminen ja omat koirat Oikeastaan mikä tahansa saa mut hymyilemään ja jotenkin hymy kuuluu mun arkipäivään. En vain osaa olla hymyilemättä, jos siihen on yhtäänkään aihetta. Eikä mun oikeastaan tarvikaan olla. On jotenkin hassua, että on ihmisiä jotka ei hymyile juuri koskaan. Mikä siinä on niin vaikeaa laittaa se hymy kasvoille ja nauttia hetkestä?
Mun mielestä elämää ei pitäis tuhlata siihen, että ei hymyile tai ole hetkessä mukana. Elämä pitää juuri tuhlata siihen, että oot aidosti kaikessa mukana, hymyillen. En tarkoita sitä, että joka paikassa saati joka hetkessä pitäisi olla hymy kasvoilla, vaan tarkoitan sitä, että meistä jokaisen pitäisi ruveta hymyilemään enemmän, koska en usko, että siellä ruudun takana on mitään superhymyilijöitä.

Mua ärsyttää suunnattomasti ihmiset, jotka eivät nauti elämästään täysillä. Ihmiset, jotka eivät tee jotain asiaa sen takia, että miettivät katuvansa sitä asiaa päivän taikka vaikkapa vuoden kuluttua. On hyvä harkita ja miettiä jälkiseuraamuksia, mutta liika on liikaa. Et tule saavuttamaan elämässäs mitään jos vain mietit jokaista tekoasi, vaikka toisaalta voit säästyä huonoilta tekemisiltä juuri miettimällä ja pohtimalla jälkiseuraamuksia. Et voi katua mitään sellaista, mihin olet itse voinut vaikuttaa. Jokainen ihminen tekee vääriä päätöksiä ja katuu niitä, se on väistämätöntä. Se kasvattaa ja tekee ihmisestä vahvemman. 
Loppujenlopuksi sun on itse tehtävät omat päätökses - ja pysyttävä niiden takana. Sun on otettava muut huomioon, mutta samalla olla välittämättä muista ja muiden mielipiteistä. Sun hyväksyttävä itses ja kuljettava omaa tietäs.

Tää on omallatavallaan outoa tekstiä multa, sillä en yleensä kirjoita mun ajatuksia ylös, vaan mietin kaikkea pääni sisällä tai juttelen jollekulle kaverille.
Ei kai mulla sit ollu muuta sanottavaa kuin että elämä on tehty kuljettavaksi - ei kaduttavaksi. Tai sanottavaa mulla olisi vaikka ja kuinka, mutta en saa niitä vaan tähän mitenkään järkeväksi tekstiksi. Ehkä se johtuu siitä, että mulla on hirveä väsy ja siitä, ettei musta oo vain miksikään kirjoittajaksi..but who cares? Mä teen sitä mistä tykkään ja mistä nautin, enkä sitä mitä muut tahtoo. Ja niin sen pitääkin mennä!

10 kommenttia:

 1. "Mua ärsyttää suunnattomasti ihmiset, jotka eivät nauti elämästään täysillä."

  Tässä kirjoittaa joku kuusitoista vee, tyttönen joka ei ymmärrä ihmisiä, joilla on ihan toinen elämän tilanne? Ja kyllä, on niitä ihmisiä jotka eivät osaa nauttia elämästä tai asioista täysillä. Mutta on siihen kaikilla omatkin syynsä. Jotkut kärsivät masennuksesta, jonkun puoliso on kuollut tapaturmaisesti tai on itse sairastunut vakavasti. Mä oon itse sairastunut vakavasti jo 13-vuotiaana. Nyt 20-vuotiaana, 7vuoden sairastelun jälkeen alkaa vasta saamaan elämästä kiinni. Pieniä paloja. Paljon on ollut vuosia, jolloin ei ole hymyilyttänyt. Siihenkin on omat syynsä, mutta en ala niistä tässä kertomaan. Tiedän, hymyily on hyvästä, ja kirjoitit hyvästä aiheesta. :) Mutta mä hain tässä kommentilla sitä, että ihmiset on erilaisia. Ei kaikki hymyile jatkuvasti ja ole iki onnellisia ja juoksevat paikoista toisiin yhtään syvällisemmin ajateltuna.

  Ihmisiä on erilaisia, onneksi sä jaksat kuitenkin hymyillä ja olla onnellinen meidänkin puolesta, jotka ovat vähän rikkinäisiä ja etsivät sitä omaa juttuaansa täällä elämässä... kaikki ei kulje samaa tietä.

  Kaikkea hyvää sulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi!
   En voi sanoa ymmärtäväni sua, koska en ole tuossa tilanteessa, mutta ainakin yritän ymmärtää. Hain tällä tekstillä lähinnä sitä, että ihmiset ymmärtäisivät nauttia elämän pienistä asioista enemmän, jos se vain on mahdollista. Tietysti elämässä on sellaisia hetkiä, jolloin ei hymyilytä ja kaikki tuntuu pahalta. Mutta se kuuluu elämään. Sanonta "kyllä se aurinko paistaa risukasaankin" pitää valitettavan hyvin paikkansa. Ei kaikki paha jatku kenenkään elämässä loputtomasti. Kyllä kaikki kääntyy aina hyväksi!
   En mäkään koko elämääni ole hymyillyt, enkä tule hymyilemäänkään. Nykypäivänä tuntuu vain siltä, että hymy on niin vaikea asia kaikille, vaikka syytä siihen voisi ollakin. Toisaalta hymy on jokaisen ihmisen oma asia - silloin hymyillään, kun siltä tuntuu.

   Ja ei, en ole vain se kuusitoista vee-tyttönen, joka on elämänsä elänyt pumpulissaja löytänyt tiensä. Nuoresta iästäni huolimatta oon joutunut kokemaan valitettavan paljon kaikkea, mm. perheenjäsenen ja usean hyvän ystävän menetys. Ja kyllä mä voin sanoa "vieläkin" etsiväni tietäni. Tuun etsimään sitä varmasti elämäni loppuun asti. Omalla tavallaan elämä on koulinut mua niin paljon, että mun on vain pakko ollut oppia nauttimaan elämän pienistäkin asioista.

   Samoin sinulle kaikkea hyvää! :)

   Poista
 2. Tosi kiva postaus ja teksti erityisest!!(:

  VastaaPoista
 3. Sulla on tosi kiva blogi! Sä ja sun kaveri ootte tosi kauniita. :-)
  Raaskinenko tässä kysästä, että miten sait nuo some-linkkikuvat kaikki tolleen vierekkäin linkkeineen päivineen? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti tosi paljon :-)!!

   Tottakai kannattaa kysyä, en oo toki varma osaanko neuvoa..:-D pienensin noita kuvia tarpeeksi pieniksi ja laitoin koodit peräkkäin (ilman välejä), niin tuli tuollalailla.

   Poista
 4. Tosi kauniit kuvat ootte ottanu:):)

  VastaaPoista