perjantai 15. marraskuuta 2013

89.

Lupailin aikoinani, että teen vielä ainakin yhden Norja-postauksen. Yks päivä tässä mietin, että mitähän tänne postaisi, kun ei ole uusia kuviakaan, ja tajusin, että mullahan on vielä tuo postaus toteuttamatta. Aikaisemmat Norja-postaukset löydät täältä ja täältä. Niimpä nyt perjantai-alkuillasta päätin ryhtyä tuumasta toimeen ja ruveta tekemään tätä postausta.
Neljäntenä päivänä me mentiin Tornsbergiin, jossa ohjelmassa oli kaupunkiin tutustumista ja shoppailua pienissä porukoissa :) Noi kadut siellä oli niin ihania, etenkin rannassa, sillä siellä oli säilytetty vanhoja rakennuksia ja pihat oli ns.sisäpihoja..

 Tuolla merenrannassa oli myös meduusoja, suurinosa oli kuolleita (?), jotka kelluivat veden pinnalla. Me suomalaiset kuvattiin noita ihan fiiliksissä, koska suurinosa ei ollut ikinä nähnyt noita :-D


Käytiin syömässä siellä myös kuuman sään takia jätskit. Löydettiin yhdestä kauppakeskuksesta jätskitiski, missä sai ottaa mielensämukaan jätskiä ja eri lisukkeita. Otettiin sitten kipot ja ajateltiin, että ei tää nyt paljoa voi maksaa..loppuhinnaksi tuli euroina noin 10euroa, hups :-D 
Viidentenä päivänä me käytiin kävelemässä ja tutustumassa vuoristossa. Yritin kysellä muutamalta siellä olleelta kaverilta mikä tuon vuoriston nimi oli, mutta arvaatte varmaan, että kukaan ei muistanut :-D 
Käveltiin noin 7km, ja yli puolet matkasta oli ylämäkeä. Sanoinkuvaamattoman hienoja maisemia! Tuolla jos jossain silmä lepäs...

Kummallakin reissulla ilma oli +20-25astetta, tosin tuolla vuoristoilla onneksi satoi edes hieman vettä välillä. Hyvä puoli lämmössä ja auringonpaisteessa oli se, että en ole ikinä ollut niiin ruskea! Lähes jokainen mun kaveri sanoi tultuani reissusta, että vitsi sä oot ruskee! Toki niinhän mä olinkin kyllä..Mutta tuon reissun jälkeen sai laittaa meikkivoiteet sun muut vaihtoon, koska ihonväri oli päässyt niin paljon vaihtumaan!

Loppuina päivinä pelattiin vaan lentopalloa ja korttipelejä, uitiin ja juteltiin norjalaisten kans :) Kierreltiin myös siinä lähialueilla jalkaisin ja välillä linkallakin.

Linja-auto- ja laivamatka meni aivan liian nopeasti. Tuo reissu oli hionut meistä kaikista jo niin hyvät ystävät, että meinas siinä itse kullekin itku tulla, aikaa oli vietetty kuitenkin yhtenäisesti se melkein 1,5viikkoa. Yhteenvetona tästä reissusta voisin sanoa, että tää reissu oli ikimuistoinen, seko ja ihana!! <3 KIITOS!Kotiintuliaisena minulla oli rikkimennyt iPhonen laturi, hirveät univelat ja tietysti laivalta jotain pientä :) Jos haluatte katsoa lisää kuvia tuolta reissulta, klikatkaa itsenne tänne!

Tässä nämä postaukset Norjan reissusta sitten oli. Toivottavasti ens keväänä/kesänä saan taas suunnata jonnekin ulkomaille :-)

8 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! :) Ja siisti ulkoasu! Kiva kattoo kesäisiä kuvia pimeenä syysiltana :D

  http://satukatariina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Näin on! Noita kuvia katsellessa tuli kaikki kivat, kesäiset muistot mieleen :)

   Poista
 2. Muistin justii et mulla on sulle vielä ne loput kuvat norjasta.. :D ja mä voisin ottaa sulta niitä kuvia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :D meiän piti kauhajoella siirtää ne koneelta koneelle, mutta kuinkas kävikään? :-D

   Poista
  2. noo joku viikonloppu ku ollaan yhtäaikaa kjoella:D

   Poista
 3. Onpas upeita kuvia! :3


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista