keskiviikko 20. marraskuuta 2013

90.

Päästiin tänään koulusta jo puoli kaksitoista, joten käytettiin tuo aika hyödyksi Annikan kanssa ja lähdettiin kuvailemaan. Oli kerrankin valoista ja aurinko paistoi, sillä normaalisti, kun pääsen neljän maissa kotiin, niin on jo melkein pilkkopimeää. No nyt suuntasin sitten Annikan luo, jossa napsittiin muutamia kuvia.

Olin juuri lähtemässä Annikalta, kun mun tosi hyvä kaveri, Janina, soittaa ja kysyy, että missä meen. Ei olla nähty Janinan kanssa taas hetkeen, joten oli ihanaa nähdä ja jutella pitkästäaikaa Janinan kanssa oikein kunnolla♥ Jos luet Janina tätä, niin tervetuloa käymään täälä Kauhajoella useamminkin! :)

No entä mitä mulle kuuluu yleisestiottaen? Olosuhteisiin nähden hyvää. On paskoja päiviä, jolloin ei vaan saa kaikkia asioita pois mielestä ja on niitä kivoja päiviä. Kaverit, perhe ja kaikki hyvä saa mut vaan jatkamaan päivästä toiseen. Onneksi.
Päivät oon koulus, illat töis tai kavereilla ja viikonloppuna joko kaverin työnä tai ajelemas ympäri maakuntaa kavereiden kans :)


Tiedättekö sen tunteen, kun kuuntelet repeatilla tiettyjä biisejä, koska ne on niiin hyviä ja sitten yhtäkkiä, ne alkaa kyllästyttää ihan hirmusesti. Näin on käynyt mulla niin miljoona ja sata kertaa, ja nyt korvista tulee kaikki kukamuukuka-undercontrolit sun muut..mutta sen siitä saa, ku menee ja kuuntelee noita ihan yhtämittaan..

PS. Inspiraatio kuvaamisen suhteen on ihan hukassa, tainno, kuvaisin ehkä jos olisi valoista, mutta kun ei, niin ei...toivottavasti tää talvi menis vaan äkkiä ohi ja pian olisikin jo kevät ja valoista:3

6 kommenttia:

 1. Ihana blogi sulla! :)
  http://mirtzuuu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kerro viikonlopustasi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä siitä pitää kertoa? :-D oli hyvä viikonloppu!

   Poista
 3. Vähä myöhäs taas lukemas ja kirjottamas, mut kyllä tuun visiitille ;) Aattelin rehata Essinki mukaan ja tulla kattoon sun uutta kämppää :) nährään♥ t. arvaa kuka ;p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, tervetuloa vain♥ kyllä tänne mahtuu! ja arvaan kyllä kuka siellä kirjoittelee :p

   Poista