torstai 31. lokakuuta 2013

86.

Oltiin ennen syyslomaa kuvailemassa Elinan kanssa kuvailemassa sille uutta profiilikuvaa Facebookkiin, ja otti Elina sit mustakin muutaman kuvan. Tämmönen aika extempore-kuvausreissu, mut nää on just niitä parhaimpii kuvausreissuja mitä ikinä voi olla!

Syksy ja syksyn kauniit värit alkaa olla pikkuhiljaa ohi, ja kuukausikin vaihtuu jo muutaman tunnin päästä marraskuuksi. Apua. Jouluun on enää aikaa vain pieni hujaus ja sitten vaihtuukin jo vuosi. Ens vuosi tuo tullessaan mulle monta sellaista asiaa, mitä oon jo monen monta vuotta odottanut. Toki ei pidä nuolaista ennenkuin tipahtaa, eli varmoja ei vielä olla aivan täysin olla, mutta pidetään peukkuja!

Meillä oli tänään ja huomenna Avoimet Ovet-tapahtuma koululla. Siellä on erilaisia pisteitä, joihin ihmiset menevät tutustumaan meidän oppaiden avustuksella. Tänään tuli siis vietettyä kevyet 11h koululla :-D Hihih, mun kuvia oli myös näytillä valokuvagalleriassa. Jee :3



Ainiin, sitä mun piti vielä mainita, et mä löysin itelleni uuden kämpän, eli mulla on tosiaan muutto kuukauden päästä!!! Vuokrasopparit on nyt kirjoitettu ja en voisi olla onnellisempi! Asiat menee ainakin asumisen suhteen enemmän kuin putkeen :) Jes!

8 kommenttia:

  1. IHANIA KUVIA!!:) Muutenkin todella kiva blogi:) http://iitanponiblogi.blogspot.fi/?m=0 Olisi kiva jos kurkkaisit, ja ainakin laittaisit erityispostauksiin toiveen, millaisia postauksia tekisin!:) Ja jos kiinnosti liity lukijaksi 80/100!!:) Kommentoin sun blogiisi:):)!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia ihanasta kommentista! :) Käyn kurkkaamassa blogisi!

      Poista
  2. Haastan sinut! :)
    http://roosasilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia, ja ootpa nätti!

    http://annasophiadiy.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Hei asutko sä tällä hetkellä siinä Sööpärintiellä siinä kerrostalorykelmäs? :D Muistaisin että sulla oli joku postaus missä näytti se kämpän sisusta aika tutulta ku asuin niissä itekki keväällä :D Ja löysitkö jostain halvemman kämpän vai miks muutat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo asun mä niis nyt, eli varmasti on sulle tutun näkönen kämppä sisältä :D

      Löysin isomman kämpän (vaikka kyllä tuossakin jo yhelle ihmiselle tarpeeksi tilaa on..:D) rivarista, ihan tästä läheltä, jossa saa pitää eläimiä. Ja kyllä, myös hinta vaikutti muuttamiseen, eli kyllä tuo on hieman nykyistä halvempi :-)

      Poista