tiistai 15. lokakuuta 2013

80.

Monien mutkien kautta Noora saapui meille sunnuntaina. Tarkoitan mutkilla ihan kirjaimellisesti mutkia, sillä Noora hyppäs vahingossa väärään junaan ja matkusti meille muutaman mutkan kautta. No, Noora pääsi kuitenkin perille, ja se on tärkeintä!

Oli (ja on) ihana nähdä Nooraa pitkästäaikaa. Nähtiin viimeksi kesällä Norjan reissulla, jossa itseasiassa tutustuttiinkin. Meidän synkkas jutut niin hyvin reissulla yhteen, että ruvettiin jo silloin suunnittelemaan, että nähtäis syyslomalla..

Eilen suunnattiin sitten yhdessä vapaa-aikatoimen järjestämälle shoppailureissulle Ideaparkiin, Tampereelle. Mulla itsellä oli tavoitteena löytää pipo, farkut, kello ja jokunen paita. Kaikki muut ostokset löysin paitsi kellon. Höh, sanon minä!

Tänään suunnattiin sitten kuvailemaan ostoksia sekä toisiamme ja tässä muutamia kuvia:
Pipo 5,95€ GT | Ruutupaita 19,95€ GT | farkut 19,95€ CubusLisäksi löysin reissulta myös toppeja sun muita perusjuttuja, sekä Vero Modasta yhden hienon kauluksellisen topin, josta ei saatu millään hyvää kuvaa otettua. Unohtamatta valkoista villapaitaa!

Tällähetkellä Noora nukkuu tuossa vieressä iPad kainalossaan. Raukka tais nukahtaa vähän kesken pelailun...:-D
Mutta ei mulla nyt muuta tälläkertaa, palaillaan taas!

2 kommenttia:

 1. Vitun noloo poistit sen komman XD roikkutissi mummo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori vaan, mutta saan poistaa tai olla poistamatta kommentteja tästä blogista jos haluan. Ja en jaksa katsella tuollaista huutelua anonyymiltä. Olisi eri asia, jos tulisit sanomaan kyseisen asian päin naamaa, mutta eipä taida olla pokkaa. Tai jos et päin naamaa uskalla tulla hakemaan, niin saa mulle tulla fbssäkin tulla sanomaan :)

   Odotan innolla, kun saan tietää millainen roikkutissi mummo sieltä paljastuu :)

   Poista