tiistai 22. lokakuuta 2013

82.

Mun viime perjantai alkoi yhdeltätoista siihen, että 3 koiraa pomppii ja nuolee mun naamaa. Ei auttanut kuin nousta ja lähteä käymään tunnin lenkillä koirien kanssa, sillä niille oli taas yön aikana kertynyt hirmuisesti energiaa.
Lenkin jälkeen laittauduin ja äiti heitti mut Hetalle, josta lähdettiin sen porukoiden kanssa käymään kyläkauppa Keskisellä. Mulla oli tavoitteena löytää, vihdoin ja viimein, se kauanhimoitsemani kello sekä jotain lopussa olevia kosmetiikkajuttuja.

Ja niin vain. Löysin ja tuhlasin rahani Daniel Wellingtonin upeaan rannekelloon. Tuota oon niiiin pitkään halunnut ja toivonut, että ei mitään rajaa. Se on vain jotenkin niin mun tyylinen ja ihana ää, en kestä!
Lisäksi löysin uuden meikkivoiteen ja puuterin sekä karkkia.
CC-voide, Lumene 15€ | Puuteri, Lumene 10€

Keskisen reissun jälkeen kävin äkkiä hakemassa kotoa lahjakortti-leffalippuni ja suuntasin Hetan kanssa katsomaan Leijonasydän-elokuvaa. Jotenkin niin koskettava ja mielenkiintoinen leffa, kannattaa kyl ehdottomasti käydä kattomas, jos yhtään tuontyyppiset leffat kiinnostaa :)

Lauantaina lähdettiin tyttöporukalla käymään Seinäjoella, suuntana kansainvälinen koiranäyttely. Kiva päivä, aivan mahtavassa seurassa :)
Tää viikko kuluu töiden, kauppis-revyyn ja opiskelun parissa. Syysloma meni niiin nopeasti. Typerää! Mut toisaalta on kiva palata siihen tiettyyn arkirytmiinkin...

PS. Jos oikein hyvin käy, niin tässä lähiaikoina on tulossa suurensuurta yllätystä, mut se on vielä vähän epävakaata. Hih :3 Oon sanoinkuvaamattoman onnellinen, jos tää haave käy vihdoin toteen. Mutta palailen siihen, mikäli kaikki menee niinkuin pitääkin!

4 kommenttia:

  1. kaunis olet :) ja tuo kello on aivan ihana ♥

    ♥: http://inkaws.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Oot tosi kaunis:) ihania vaatteita sulla!!
    http://training-diaries.blogspot.fi/

    VastaaPoista