torstai 17. lokakuuta 2013

81.

Sain tiistai-iltana "mahtavan" idean ja halusin lähteä kuvailemaan kynttilän kanssa pimeään. Sain houkuteltua Nooran lähtemään kanssani hihhuloitsemaan ulos pakkaseen ja tuuleen. Omastamielestäni sain otettua ihan kivoja kuvia, ainakin näissä on tunnelmaa, jos ei muuta :)

Asiasta viidenteen, mä haluaisin mulle kämpille kissan tai vaikka kaksi. Uus koira olisi liian suuri projekti, mut kissa olis justiin sopiva. Oon katsellut jo itelleni uutta kämppää (tuossa kun ei saa pitää eläimiä), mutta taitaa jäädä haaveeksi, sillä Kauhajoella ei yksinkertaisesti oo yksiöitä, jossa lemmikkejä saisi pitää, ainakaan suht lähellä keskustaa ja vielä suht edullisesti. No, ehkä mä pärjään yksikseni tuolla. Ja kissoista puheenollen, kuvailin tänään meidän kissoja. Kiiski ja Kirppu on ehkä maailman suloisimpia ja höpsöimpiä kissoja


Tästä tuli vähän tälläinen päämäärätön postaus, mutta koittakaa kestää. Palailen taas jossainvaiheessa päivittelemään kuulumisia. Huomenna olis tarkoitus lähteä shoppailemaan Keskiselle! :) Näkyillään!

11 kommenttia:

  1. Aivan ihana blogi! :O Ja hienoja kuvia. :)

    VastaaPoista
  2. Kissimirrit on kyl söpöi otuksii :3 Ihana blogi sulla!

    VastaaPoista
  3. Voi ku söpöjä kissoja! :3 Ja tosi kiva blogi , liityin :-)

    VastaaPoista
  4. tykkään tosta tokasta kuvasta ihan sikana :)

    VastaaPoista
  5. Kivoja kuvia!
    Tos naapuris (enolla) olis kissanpentu annettavana pois :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)

      Voi ei...saisinpa nyt pikapikaa jostain kämpän, missä saisi eläimiä pitää! :-D

      Poista