torstai 21. elokuuta 2014

143.

Ensinnäkin mun on todettava, että eilen oli kyllä ainakin mun mielestä mielenkiintoinen ja ihana päiväKyseessä oli siis kylien kehittämishankkeessa hanketyöntekijänä olevan Aleksi Koiviston järjestämä bloggaajapäivä meille Etelä-Pohjalaisille bloggaajatytöille. Bloggaajapäivän tavoitteena oli markkinoida Suupohjan aluetta nuorille sekä tuoda tietysti eri kohteille näkyvyyttä meidän bloggaajien avulla.

Meitä mukana oli minun ja Aleksin lisäksi Millamourin Milla, Inspirationmanian Tiina ja Mamitun Marjut. Entuudestaan tytöistä tunsin Tiinan ja Millan, mutta Marjut oli aivan uusi tuttavuus :-)

Päivän aikana kiertelimme ja tutustuimme erilaisiin kohteisiin Etelä-Pohjanmaalla. Ensimmäisenä kohteena meillä oli Kurikan Viitalankylässä sijaitseva herttainen Olo-tila. Tilan emäntä Tiina Haavisto esitteli tilan toimintaa ja tarjosi samalla meille aamiaista vanhanaikaisesti (ja kauniisti!!) sisustetuissa tiloissa. Tilalla järjestetään esimerkiksi monenlaisia kursseja ja tykypäiviä. En voi kuin ihailla tuota ympäristöä, sillä uskon, että se on meille jokaiselle jonkinlainen elämysOlo-tilaan tutustumisen jälkeen kävimme ihastelemassa Jyllinkosken kauniita maisemia. Siellä napsimme muutamat kuvat toisistamme, jonka jälkeen lähdimme kohti Kauhajokea ja Valkoista Puuta.

Valkoiseen Puuhun saavuttuamme Kirsi esitteli meille heidän yritystarinaansa sekä tuotteitaan. Voi vitsi rakastankin tuota tee-valikoimaa, mitä siellä on myynnissä - täyttä rakkautta


Sen jälkeen otimme muutamat kuvat yläkerrassa ja lounastimme siellä kanawrappien merkeissä. Ja eihän tuollaisesta paikasta voi lähteä pois ilman, että maistaa suussasulavaa suklaakakkua tai jotain muuta herkkua, eihän?! Minä ainakaan en voi :-D

Me kaikki oltiin "tylsiä" ja tilattiin jokainen kanawrappi - mutta ei ollut ollenkaan huono valinta, sillä toi oli hirmuhyvää!
Syömisen jälkeen kuvailimme vielä muutamat asukuvat ulkona, ja lähdimme sitten kohti Logistian Suupohjan Kehittämisyhdistyksen toimistoa, jossa vaihdoimme muunmuassa lämpimämmät vaatteet :-)

Päivän aikana oli mukava sometella vaikkapa juuri ruokapöydässä ihan luvan kanssa. Meidän kuvia löytyy mm. instagramista #suupohja, joten kannattaa käydä kurkkailemassa :-) Lisäksi kaikkien ruokien ja asukuvien ottaminen oli jotenkin helpompaa, kun ihmiset eivät olleet vieressä pällistelemässä ja ihmettelemässä, että miksi kuvaan ruokaani :-D


Nuo kuvat, joissa mä itse esiinnyn on ottanut Tiina, kiitos siitä :-) Stay tuned, sillä bloggaajapäivästä on tulossa vielä ainakin normaalipostaus ja puhelinkuvapostaus!

Lisää kuvia päivästä löytyy täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti