tiistai 19. elokuuta 2014

142.

Mä en varmaan enää osaa päivittää muuten kuin kamalalla määrällä puhelinkuvia....
1. #höllii 2. Grillausta, naminami! 3. Sinin kans laatuaikaa yks sunnuntai 4. Lenkille Tiian kans!
5. Grillillä ekaa kertaa koko kesänä! 6. On poka hieno lamppu XD 7. #menosnukkumaa 8. Kesän yks ainoista vapaapäivistä alkoi ihanalla aamupalalla!
9. Uimassa - oli muute lämmintä vettä! 10. #messyhair 11. No, pitihän sitä nyt grillillä käydä toisenki kerran! 12. Pitkästäaikaa näin Leenaa ja niin se vain meni siihe "tavallisee"...

13. Meidän takapihan taivas - vadelmia ihan törkee määrä! 14. #me 15. ja 16. Viinimarjoja poimimas, typerää hommaa!
17. Menos kattomaan Tähtiin kirjoitettu-virhe-elokuvaa! Toi leffa liippas kyl vähän turhanki läheltä omaa elämää... 18. Keskinen kutsuu! 19. Tää hylly taitaa olla jokaisen tytön unelmapaikka20. Sovittamas paria paitaa!
21. Keskisen ruoka on jotain niin parasta..ehkä siks ku sitä on aina niin paljon :-DD 22. Munhan ei pitänyt ostaa mitään, mut niin vain tuli ostettuu kaikkee, hupsis... 23. Ruokapuotiin käy matkamme.. 24. Rakastan noita aurinkolasejaostakaa mulle tommoset, kiiiitoooos!
25. Tiian kanssa lenkille lähdössä! 26. Ajelemas Seinäjoella 27. Kuten instaankin jo kirosin, niin mun eka koulupäivä ei alkanut mitenkään mallikkaasti - ensin myöhästyin koulusta ja ekan vartin jälkeen muistinkin jo, että kuinka paskaa koulu olikaan.. #ärghhh 28. Ajelemaanajelemaan hyväs seuras ;-)
29. Tytsyt pyys Valkoiseen Puuhun kahville - ja mä tietenkin suostuin.... 30. ja 31. Nukkumaanmenos sekases kämpäs 32. No, mitä mun pitäs tästä sanoo..:-D eksyttiin johki mettään!

33. Hiukset vähä lyheni, ku äiti leikkas pitkästäaikaa! 34. Ostakaa multa pois tuo Nikonin supervähän (noin 50kuvaa) käytetty kalansilmä-objektiivi ;-) edullisesti lähtee!! 35. Lenkille lähdös 36. Mä en tiedä, mut jos saa sanoo, niin mä jotenkin tykkään tästä kuvasta :-D en tiä miks, mut tää on mun mielestä jotenki kiva!

37. Peten pyörällä kouluun - oli täyttä tuskaa, koska miestenpyörät38. Pikkulauantaita viettämäs 39. Höntsäilypäivä koulussa!! 40. Ja torstainakin hivenen hauskanpitoo ;-)
41. #finskaflicka 42. Mun uusi rakkaus - 35mm objektiivi! #täyttärakkautta 43. Koulussa kerrankin panostettu safkaan44. Mun on hirmuikävä näitä veijareitamamman kullat!
Tälläviikolla olis luvassa paljon töitä, bloggaajapäivä, armeijan valatilaisuuteen meno sekä kavereiden kans ajanviettämistä :-) Kiireinen, mutta mukava viikko tulossa!

2 kommenttia:

 1. moi! myytkö oikeesti tota nikon kalansilmää ? :) paljon pyyät voisin olla kiinnostunuu :) ? ps. sulla on ihana blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon myymäs! jos tuosta sais sen 270euroa niin ois hyvä, mutta toki saa tarjotakin. Tärkeintä ois, että pääsisin siitä eroon :-D

   Kiitos paljon!! :)

   Poista