torstai 6. helmikuuta 2014

102.

Väsy ja vitutus on valitettavasti kuulunut mun pariin viimeseen päivään. En kerinnyt viikonloppuna hirveästi nukkumaan, joten univelat painaa päälle ja vitutukseen nyt on aiva liikaa syitä taas vaihteeksi...ääsh! Onneksi mua on piristänyt viimepäivinä kaverit ja sit oon ollut niin menossa, etten oo kerinnyt mitään ajattelemaankaan.. Oon käynyt mm. laskettelemassa yöllä pulkalla laskettelumäessä ja tehnyt tortilloita kavereiden kanssa.

Kokosin muutamia kuvia mun puhelimesta teille nähtäväksi. Osa näistä on esiintynyt myös mun instagramissakin (@heeeelja), joten pahoittelut!
1. Kiireettömät aamut on parhautta! 2. Iltaa viettämäs porukalla 3. No minä taas! 4. Mun työpäivän suurin urakka....


5. Parit uudet korkkarit6. Vitsi aika on mennyt nopeesti! Pian minä, Elina, Kristiina ja Jami ollaan matkalla Turkkiin! 7. Uus paita on niiin kiva! 8. Rakkautta ensisilmäyksellä!
9. #Räpyläkäsi 10. Lehtijuttu musta...Nyt on menossa muuten toiseksi vika viikko työssäoppimas, apua! 11. Rakastan talvessa hienoja maisemia, mutta en tätä kylmyyttä... 12. #minäasiallisena

Nyt lähden metsästämään Ärrältä uutta Spotify Premium-korttia vanhan tilalle, ja sit meenki varmaan nukkumaan, sillä huomenna pitäis nousta ajoissa (ja ihmisen näköisenä.......) ylös!

PS. Tervetuloa huomenna tai lauantaina katsomaan Kauppis-revyytä Kauhajoen kauppikselle!

6 kommenttia: