maanantai 24. helmikuuta 2014

103.

Tätä kirjoittaessani tajusin, että mullahan on vaikka ja mitä kerrottavaa tänne. En oo postannut tänne sitten helmikuun alun, sillä mun motivaatioa blogin pidon suhteen on pyörinyt nollassa ja aika ei ole vain yksinkertaisesti riittänyt.

Kauppis-revyy on nyt onnellisesti ohi. Ihan huikee porukka, ja en voi muuta sanoa kuin että oli ilo kuulua tuohon porukkaan <3 Näytökset sujui hienosti kaikkina päivinä ja lauantaina menimme vielä näytöksien jälkeen viettämään iltaa yhdessä.

Mun kuuden viikon työssäoppimis-jaksoKauhajoki-lehdessä päättyi vähän ennen ystävänpäivää. Sovin työssäoppimispaikan kanssa, että saan torstain ja perjantain vapaaksi, joten pääsin kuvaamaan Kurikkaan kavereiden vanhojen tanssit. Kuvasin tanssit sekä torstai-iltana että perjantai-päivänä. Täältä löytyy kuvia!


Perjantaina suuntasin sitten vanhojen jatkoille. Totean vain, että oli kyllä huippuilta hyvässä seurassa<3
1. Menossa vanhoihin! 2. #jatkotonparhaat 3. Sini <3 4. Minä taas..
Lauantaina röhnötin vaan kotona puolikuolleena ja pakkailin tavaroita Turkin reissua varten. Lisäksi pari kaveria tuli hengaamaan kämpille illalla. Aikaisin sunnuntai-aamuna lähdin Jamin, Kristiinan ja Elinan kanssa kohti Turkkia, ja oli kyllä ihan mahtava reissu <3 Kokoan tänne tässä piakkoin reissu- ja ostoskuvia sieltä.
Nyt suuntaan nukkumaan, sillä univelat painaa lujaa päälle...Öitä :-)

2 kommenttia:

  1. oisin menny kattoo noita kuvia, mut tarvin salasanan :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouduin muuttamaan tuon kansion salaiseksi tanssijoiden yksityisyyden vuoksi, mutta multa voi kysyä tuota salasanaa, jos haluaa mennä noita kuvia katsomaan :-)

      Poista