lauantai 11. tammikuuta 2014

97.

Äää, tällähetkellä tekis mieli vaan itkeä ja huutaa. Jos suoraan sanotaan, niin oon todennut taas vaihteeksi, että elämä on välillä aika perseestä. Toisaalta, kaikesta oppii ja kaikki tälläset kasvattaa ihmistä. Ehkä. Kenties. Silti, tällähetkellä kaikki ottaa vaan niin pirusti päähän. 

Eka viikko työharjottelusta takana ja vielä 5pitkää viikkoa edessä. Tän viikon aikana oon mm. ollut näytelmäharkois, käynyt lenkillä ja herkutellut kämpillä kera yhen kurikkalaisen kaverin kans ja pizzojen :-) Sekä tietty vittuuntunut (mikä on tooosi harvinaista multa), niinkuin yltä voikin ehkä huomata..
1. Xmeal on kaveri2. Me ruokavälkällä työharjottelusta 3. Kiireiset aamut on niin typeriä! 4. #so #true

Mulla on jäänyt esittelemättä tosi monet mun ostokset täs syksyn aikana, joten aattelin nyt korjata asian ja esitellä muutamat viimeaikaiset ostokset;
Flanellipaita sekä trikoopaita | noin 15€/kpl

Aurinkopuuteri | noin 10€
Puman hajuvesi | noin 25€



Lisäksi oon ostanut mm. pari kivaa t-paitaa, neuletta sekä kollaasissa olevat paidat. En vaan saanut t-paitoja ja neuleita kuvatuksi, sillä ne ovat pyykkikorissa likaisena..:-D

Huomenna lähdetään käymään Lahdessa pikaisesti, ja sieltä on tulossa (ainakin toivottavasti...) kuvia tänne bloginkin puolelle :)

2 kommenttia:

  1. Toi flanellipaita näyttää toooosi kivalta! :)

    http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyl superkiva, vähän eri tyyppinen mitä mun muut flanellipaidat on :-)

      Poista