perjantai 17. tammikuuta 2014

99.

Yksi työssäoppimis-viikko taas takanapäin ja fiilikset on kyllä paremmat, mitä ekan viikon jälkeen. Mä voin jopa sanoa viihtyväni tuolla suhteellisen hyvin, vaikka vähän kaipaankin kouluun kavereiden pariin :-) Tekemistä on riittänyt mukavasti, ja ollaan saatu tehdä monipuolisesti vähän kaikkea. Ja tietysti työpaikan ilmapiiri on ollut aivan ylirento!

Meidän koira, Hertta, oli alkuviikosta pari päivää mun työnä ekaa kertaa ja voin sanoa, et Hertta kyl nautti ja viihtyi ihan pirun hyvin täällä! Tyttö retkotti ja hengaili kämpillä sekä nautti kavereiden rapsutuksista.

Tää viikko meni näytelmäharkkojen parissa ja voi vitsi, kun tosta revyystä tuleekin hyvä! Kantsii tulla ehdottomasti kattomaan, jos täälläpäin liikkuu :3
Illat mulla on mennyt lähinnä kavereiden kanssa hengaillessa joko mun kämpillä tai kaverien työnä. Yks ilta Tiina kävi ottamassa musta parit uudet kuvat, kiitti Tiina
Nyt viikonloppuna olis suunnitelmissa mennä kaverin työ viettämään iltaa ja sit vaan löhöillä kotona. Ja ainii, lukea ruottin kokeeseen..typerää!

4 kommenttia: