perjantai 3. tammikuuta 2014

94.

Hellou! Oon tän päivän muokannut ulkoasua uuteen uskoon. Vanha alkoi kyllästyttää jo ajat sitten ja ajattelin, että uudella ulkoasulla voisi olla positiivinen vaikutus uusien postauksien tekoon sekä tietysti halusin äkkiä tuon vanhan pois..:-)

Nyt aattelin koota teille mun vuoden 2013. Ensimmäiseksi voin sanoa, että tähän vuoteen on mahtunut niin ilon- ja surun kyyneliä, mutta kaikesta on selvitty. Oon tutustunut ihaniin ihmisiin, mutta samalla oon joutunut heittämään ikuiset hyvästit parille hyvälle ystävälle. Muutenkin tää vuosi on ollut omalla tavallaan tosi raskas, mutta toisaalta, jos näin jälkikäteen ajatellaan, niin oon kasvanut tän vuoden aikana henkisesti enemmän kuin koskaan.

Joten tässä tulee, mun vuosi tiivistettynä;

Tammikuussa kävin ekaa kertaa pitkään aikaan kuntosalilla! Juhlittiin myös mun kaverin synttäreitä kaveriporukalla. Kuvailin paljon luontoa sekä odotin innolla hiihtoloman alkua.
Helmikuussa kävin muutaman kerran Mietaalla kavereiden kanssa ja muutenkin vietettään useasti iltaa kavereiden kanssa. Kävin Opinlakeus-messuilla. Meillä koulussa oli talviliikunta-päivä ja olimme laskettelemassa Simpsiössä. Tehtiin koulussa myös ilmaisutaidon tunneilla näytelmä, joka esitettiin kahdelle eri yleisölle. Kävin myös katsomassa 21 tapaa pilata avioliitto-leffan :-) Olin kuvaamassa Wanhojen tanssit. Koulussa oli perinnepäivä, joka oli kyllä kiva prinsessapäivä!

Maaliskuussa käytiin kaveriporukalla shoppailemassa Seinäjoella. Sain tiedon siitä, että pääsen isoseksi Pyhän riparille. Lenkkeilin paljon koirien kanssa!

Huhtikuu oli mun yks raskaimmista kuukausista ikinä. En voi kuin todeta, että onneksi mulla on ihana perhe ja ystäviä tukemas, en ois ilman niitä selvinnyt. Olin myös pahassa flunssassa, joka ei meinannut millään loppua. Paljon kokeita ja töitä!

Toukokuussa otin ja vetäisin mun meikkipussin kokonaan uuteen uskoon! Oltiin Lotan ja parin muun kaverin kanssa Seinäkuun Yössä, sekä vietettiin perheen kanssa äitienpäivää. Sain stipendin. Vapun vietin kavereiden kanssa Kristiinankaupungissa. Kävin myös shoppailemassa Tampereen Ideaparkissa Kaisan ja Kristiinan kanssa. Meillä oli koulussa luokkien väliset pesispelit, ja meidän luokkahan vei sit voiton...
Luokkaretki meni kivasti Tampereella, jonka jälkeen matkustin suoraan Kristiinankaupunkiin kaverien luo muutamaksi yöksi.
Kesäkuussa mä sain päättötodistuksen käteeni hyvin numeroin. Sain myös kaksi eri stipendiä, jee! Vietettiin kaverini valmistujaisia sekä olin passarina kaverin yo-juhlissa. Lauantaina juhlittiin kaveriporukalla päättäjäisiä!
Olin suurimmaksi osaksi töissä koko kuun. Kävin parturissa ja mun hiukset lyheni kertaheitolla; noin 10-15cm jokapuolelta. Täytin myös vihdoin ja viimein 16vuotta. Olin riparilla Pyhällä isosena viikon, josta melkein puolet olin kuumeessa...Juhannusta vietin ensin rannikkoseudulla kavereiden kanssa ja sit meillä kotona saunoen ja grillaten hyvällä kaveriporukalla :-) Sain tietää pääseväni Kauhajoelle opiskelemaan media-assistentiksi!



Heinäkuussa maakuntamatkailtiin sekä skoottereilla että autolla kavereiden kanssa. Riparilaisilla oli konfirmaatio ja oltiin sit isosporukalla siellä. Olin myös useamman kerran kuvailemassa Sinin kanssa. Lähdettiin myös Sinin, Mikon ja Aatun kanssa Powerparkkiin, jossa vierähtikin sit kivasti yks päivä :-) Vietettiin myös tyttöjeniltaa muutaman kerran. Olin töissä.

Elokuussa koitti kauanodotettu Norjan reissu kaveriporukalla. Oltiin matkassa noin 1,5viikkoa ja oli kyllä ihan huippureissu! Lisäksi näin mm. kuopiolaista ystävääni Kristaa pitkästäaikaaOlin Aukustissa viettämässä iltaa kavereiden kanssa. Olin kipeenä. Mulla oli monta mulle suurta asiaa elämässä; muutto Kauhajoelle omaan pikku yksiöön, uusi koulu sekä uudet kaverit. Mutta sen voin sanoa, että katunut en ole päivääkään päätöstäni lähteä Kauhajoelle :-)
Syyskuussa meillä oli koulussa vaikka mitä kivoja kuvausprojekteja. Ostin myös vihdoin ja viimein kauanhaaveilemani fisheye-objektiivin. Olin passarina ristiäisissä. Olin töissä. Kuvailin paljon kavereita. Kävin myös äitin ja äitin ystävän kanssa ostoskierroksella Vaasassa ja mukaan tarttui mm.uus lisäsalama sekä vaatteita :-)
Lokakuussa tajusin, että mun asiat alkaa olla paremmin ja että oon oikeesti onnellinen. Muutto ja omallatavallaan juuri maisemien vaihto teki ja tekee terää, sillä vanhoissa kuvioissa pyöriminen veti kaikki kipeät muistot aina esiin..
Löysin mulle uudet talvikengät. Meillä oli koulussa Avoimet Ovet, jossa tuli oltua oppaana ja ralliteltua ralliautolla. Syyslomalla olin Ideaparkissa ja Keskisellä, kavereiden luona, Noora tuli Joensuusta meille ja olin elokuvissa. Tuhlasin rahani Daniel Wellingtonin ihanaan kelloonEtsin uutta kämppää itselleni..
Marraskuussa ajeltiin hyvien kavereiden kanssa ympäri maakuntaa. Kuvailtiin myös paljon kavereiden kanssa. Näin myös pitkästäaikaa JaninaaIstuttiin iltaa lähinnä viikonloppuisin kavereiden kanssa joko mun työnä tai jollain mun kaverilla, ja sitä kautta tutustuin ihan huippuihin ihmisiin!! Muutenkin oon viihtynyt Kauhajoella tosi hyvin. Muutin uuteen kämppään.
Joulukuussa meillä oli koulussa paljon erilaisia kokeita, jotka meni mun osalta yllättävän hyvin. Joululoma alkoi. Oon nähnyt monia kurikkalaisia kavereita oikein kunnolla, syönyt hyvin, viettänyt mustaa joulua yhdessä perheen kanssa sekä nauttinut löhöilystä. Välipäivinä olin shoppailemassa Hannan ja Sinin kanssa Seinäjoella. Uusi vuosi meni kavereiden kanssa iltaa vietellessä :-)

Meinasin aluksi kirjoittaa, että viime vuosi oli kyllä aika paska vuosi suoraansanottuna, mutta kun rupesin tarkemmin miettimään, niin ei tämä nyt niin kamala vuosi olekaan ollut. Erityisesti ihanat ihmiset, uusi koulu ja muutto ovat tehneet tästä vuodesta ikimuistoisen. Toivon mukaan myös tästä tulevasta vuodesta tulee yhtä hyvä

12 kommenttia:

  1. Ihana blogi. ja pakko sanoo et näytät ihan Kiira Korvelta :)!!
    http://training-diaries.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! :) Heh, enpäs ole ikinä tuollaista kuullut :-D

      Poista
  2. haastoin sut! http://annalaura-aurora.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. ihana heljää t salainen ihailijasi stadista <333333333

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot kyllä aika tanopää... :-D ps. et oo kyl mitenkää salanen, mut ihailijasta en sit tiä...

      Poista
  4. mä siellääää :----)))99 ♥

    VastaaPoista
  5. Luin tuon ekan kommentin ja ku katoin sua tarkemmin ni huomasin että sä tosiaa näytät ihan tosi paljo kiira korvelta, varsinki tossa vikassa kuvassa:D! oot hiirmu kaunis:)

    http://sintunsalaisuuksia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, itse en näe meissä kovin paljon mitään samaa, mutta tää kai riippuu paljon katsojastakin :-D Paljon kiitoksia:)

      Poista
  6. #absolutistit ;) - viimeisen kuvan henkilö-

    VastaaPoista