tiistai 27. elokuuta 2013

68.

Nyt vihdoin ja viimein uutta Norja-postausta!

Toisena päivänä Norjassa me käytiin monesti uimassa meressä (=Atlantissa) ja pelattiin lenttistä. Me osallistuttiin illalla myös eräänlaiseen kulkueeseen, jossa Suomi-teema tuli meillä suomalaisilla vahvasti esiin.

Norjassa oli melkein koko matkan ajan yli 25astetta ja aurinko porotti pilvettömältä taivaalta. No, minä fiksuna tyttönä olin varautunut villapaidoilla ja lämpimillä vaatteilla, mutta kuinkas ollakaan, niitä ei tarvittu. Onneksi olin ottanut edes kahdet shortsit mukaan, kiitos ison matkalaukun<3


Kolmantena päivänä me suunnattiin Himalaya Parkiin kiipeilemään. Sinne tuli meistä suomalaisista ja suomenruotsalaisista melkein kaikki. Himalaya Parkissa hetken oltuamme, yksi paikan kesätyöntekijöistä tulee rakennuksesta ilosta hihkuen kysymään, että "onko täällä suomalaisia?". Kyseisessä paikassa ei ole koko kesänä käynyt suomalaisia ja kys.työntekijä oli itse kotoisin Suomesta :-) Oli tosi mukavaa saada kiipeilyyn ohjeet suomeksi, sillä norjaksi tuskin kukaan meistä olisi niitä ymmärtänyt..

mä metriotsa ja Vilma <3
Kiipeily itsessään oli ihan huikeeta ja tahtoisinkin kokeilla tuota vielä joskus! Mä kävin myös mustalla radalla (=todella vaikea rata, mitä on vaikea suorittaa) vähän heikoin tuloksin..mutta hauskaa oli, se on tärkeintä! Mustelmia ja naarmuja kertyi meille suomalaisille oikein urakalla, mutta se ei menoa haitannut.
Kuulin myös, että samantyyppistä kiipeilyä voi käydä koittamassa myös esim. Virossa. Pitääköhän sitä joskus ottaa ja lähteä sinne jonkun kaverin kanssa :-) Toi oli meinaan niiiin kivaa!

Jatkan taas Norjan reissu-postauksia tässä syksyn mittaan! Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti