lauantai 24. elokuuta 2013

67.

Tosiaan, aattelin kirjotella vähän mun viime viikosta :-) 

Perjantaina lähdin vanhempien kanssa käymään Seinäjoella ostamassa muutamat jutut kämppään sekä kaikkea muuta tarpeellista. Sieltä suoraan lähdin Johannan luo yöksi Jalasjärvelle, josta lähdettiin Johannan kanssa yhdessä käymään Aukustissa. Aukusti on siis Jalasjärven oma pikku festari, jossa käy lähes kaikki jalasjärveläiset sekä joitain ulkopaikkakuntalaisia (kuten minä:D).

Ilta meni rattosasti ja ehdittiinhän me nähdä Haloo Helsinkikin lavalla. Tosin nähtiin Haloo Helsingin porukka abc:llä syömässä ennen keikkaa, mut nii :D Ilta oli mahtava, mitä nyt muutamaa pikkuseikkaa lukuunottamatta..
Lauantaina suuntasin sitten Katariinan kanssa käymään Kurikan markkinoilla. Alkaa vuosi vuodelta tuo into mennä markkinoille hiipumaan, mutta aina on pakko saada edes muutama laku! :)

Sunnuntaina kävin arvauskeskuksessa ja tuloksena oli korvatulehdus kummassakin korvassa. Jee!!

Tää viikko on mennyt paljolti koulussa, mulla on aika pitkiä päiviä (yleensä 8-16) mutta onneksi hyvä seura ja mieluisa oppimisympäristö (ahahaha, onpas asiallista :D) pelastaa! Ja hyppytunnit, jollon saa käydä syömässä kaverien kanssa nuudelia ja suklaata!
Kuten jotkut edellisestä postauksesta (tai Facebookista) saattoivatkin lukea, niin olen tosiaan muuttanut Kauhajoelle. Asun siinä ihan keskustassa ja mulla on sellainen suht pieni yksiö. Oon asunut siinä nyt vajaan viikon ja voin kertoa, että tykkään! Jotenkin on ollut kiva itsenäistyä, mutta saa nähdä muuttuuko tää mun mielipide synkän ja pimeän syksyn aikana, kun joudun siellä yleensä yksin asumaan :-D
Tän viikonlopun löhöän ihan kotonakotona ja näen joitain kurikkalaisia kavereita :) Hauskaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Kuinka muuten maksat vuokran ja kaiken, että ootko sä töissä nyt vai kattaako tuet kaiken? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuet ei kata juuri mitään vuokrasta, sillä saan 17-vuotiaaksi lapsilisää (=en voi saada opintotukea) ja sillä ei paljon vuokria maksella :-D

   Tuun talven mittaan käymään satunnaisesti töissä, riippuen omasta jaksamisesta ja siitä, että riittääkö aika..

   Tällä hetkellä vuokran maksu siis hoituu osaksi omien palkkojen, asumislisän ja osaksi vanhempien avustuksella :-)

   Poista
 2. mä voin aina tulla sun seuraksi jos sua pelottaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellaki tuut <3 soitan sulle aina sit, ku oon ihan kuset housut, ku pelottaa niin paljon..

   Poista
 3. Aukusti hmmm muutamaa pikku seikkaa lukuunottamatta... :DDD

  t.jopsu:D

  VastaaPoista