torstai 6. kesäkuuta 2013

58.

Pitkämöpäivä meni hyvin ja pesispelin finaalin voitti meidän luokka. Lisäksi peruskoulu on nyt mun osalta ohi. Vaikeaa ymmärtää, että nyt 9vuotinen opiskelu on ohi ja ensi vuonna lähden (toivottavasti!) muualle päin opiskelemaan. Oon sinänsä tosi iloinen, mutta olo on jollaintapaa myös vähän haikea, sillä kaikessa kusipäisyydessään meidän luokka oli ihan paras! Ei ollut päivääkään jolloin me ei oltais riidelty jostain turhanpäiväsesestä, mutta ei ollut kyllä päivääkään, jolloin me ei oltais myös naurettu!

Todistuksesta sen verran, että olin tyytyväinen. Oli mun todistukseen päässyt "lipsahtamaan" myös kaksi kymppiä! JES!
Sain myös kaksi stipendiä. Tiedättekö sen tunteen, kun oma nimi sanotaan ja on sillai, että mitä ihmettä, mäkö muka saan stipendin...:-D

Perjantaina olin kaverin ammattiinvalmistujaisis ja lauantaina olin päätösjuhlan jälkeen passarina kaverin yo-juhlissa ja sen jälkeen suunnattiin kaveriporukalla päättäjäisiä viettämään. Kaikesta huolimatta, oli kivat päättärit!
Tälläviikolla oon ollut aika pitkälti töissä, kavereilla ja sit olin isoisjutuissa. Eilen kävin parturissa ja hiukset "vähän" lyheni..mut tykkään kyl lujaa! Nyt nää sentäs näyttää edes joltain..
Viikonloppuna olis luvassa passarina oloa tutun synttäreillä, kaverin yo-juhlia sekä toisen mun kaverin ammattiinvalmistujaisia. Nyt on ollut hirmunen määrä kaikenlaisia juhlia, mutta en valita :-D

PS. Ostin muuten uuden suoristusraudan, on ollut ihan superhyvä, sillä sillä saa paljon helpommin tehtyä kiharoita, kun mun entisellä!

2 kommenttia:

 1. "Kaikessa kusipäisyydessään meidän luokka oli ihan paras!" Haha totta :'DDD ja wtf en vieläkää usko että joku saa tehtyä kiharoita suoristusraudalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jep :D

   Suoristusraudalla (varsinki tolla minkä ostin) on aiva ylihelppo tehä sellasia kunnon kiharoita ja ne pysyy ainaki mun pääs paremmin ku piippausraudalla tehtynä! :)

   Poista