perjantai 15. helmikuuta 2013

41.

Tanssia, kokeita, uimista, shoppailua ja 21 tapaa pilata avioliitto-elokuva. Tää viikko(kin) on ollut hirmukiireinen (mutta toisaalta tykkään kiireisistä viikoista!) Parhaimpina päivinä oon ollut 7.50 koulussa ja kotona vasta joskus klo 23.00 jälkeen...auts
Kävin siis keskiviikkona katsomassa 21 tapaa pilata avioliitto-elokuvan ja voin sanoa, että tykkäsin! Jos joku ei oo vielä sitä käyny kattomas, niin nyt viimeistään kannattaa mennä :)

Torstaina oli ystävänpäivä ja penkkarit. Kun astuin linkasta ulos, oli naama jo suurinpiirtein sotkettuna ja kourassa jo vaikka kuinka paljon karkkeja! Heh :D Lähdettiin koulun jälkeen käymään Seinäjoella hoitamas pari asiaa ja sit käytiin kattomas mulle perinnepäivään mekkoa. Perinnepäivä on siis meidän koulussa järjestettävä tapahtuma, johon kaikki pukeutuu teemaan kuuluvasti/juhlavasti. Tämän vuoden "teemana" on meidän rehtorin läksiäiset. Muina vuosina on teemoina ollut mm.hyvät tavat tai satuhäät.
Mutta siis mekko löytyi! Saatte nähdä mekon vasta perinnepäivän jälkeen, koska en saa siitä mitään järkevää kuvaa :)

Tänään olin kattomassa ja kuvaamassa Vanhojen tansseja! Vitsit kun oli taas toinen toistaan hienompia mekkoja kaikilla! :) Sen jälkeen menin yhen kaverin työ, jonka työnä tehtiin pizzaa ja juteltiin henkeviä :)

Jos joku tahtoo Kurikan vanhojen tansseista kuvia, niin multa löytyy! Nyt painun kattomaan tv:tä ja sit nukkumaan! Huomenna kutsuukin taas kerran mietaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti