maanantai 12. marraskuuta 2012

16.

Mietaa oli ja meni ja sinne jäi myös mun puhelin! Joku pitkäkyntinen sitten otti ja pölli, piruvie! Ei sillä että puhelimel olis ollu mitenkään hirmusen arvokas rahassa, mutta se tunnearvo ja kaikki muistot, mitä puhelin piti sisällään! Lisäksi ärsyttävintä täs on, että sain puhelimen just huollosta ja pin-koodia en ollut havainnut vaihtaa (tyhmä minä!!!), eikä tuos ollu edes suojakoodia...mutta eipä sille enää mitään voi, joku onnellinen sai uuden puhelimen! Onneksi sain jo tänään uuden sim-kortin! Näinhän siinä aina sit käy, ku saa uuden puhelimen, nii hetkenpäästä vanha on taas käytös :D

Mut mennään nyt vähän ilosempiin juttuihin. Eilen tosiaan vietettiin isäinpäivää! Vähän myöhässä, mutta onnea siis kaikille isille! :) Meidän piti mennä yhteen ravintolaan syömään perheen kesken, mutta siirrettiin sitten sitä myöhemmäksi, sillä haluttiin että jokainen meistä pääsisi paikalle.

Tehtiin myös kakkua (+ym.hyvää) isäinpäivän kunniaksi! Mä sain hoitaa koristelun ja kuten ootte varmaan huomannut, en oo mikään kovin taiteellinen..:D tuo kakku (tai oikeastaan kääretorttu) on ihan hirmuhyvää, vaikkei ulkonäöstä voisi niin päätelläkään! Nam, voisin syödä tuon vaikka kokonaan!

Kävin tänään Tokmannilta äkkiä hakemas itelleni uuden meikkivoiteen ja siveltimen. Nää tuli kyllä enemmän kuin tarpeeseen, sillä vanha meikkivoide on melkein loppu ja sivellin vetelee viimesiään :)
Mut nyt mä häivyn töihin ja sen jälkeen yritän keritä vielä pienelle lenkille, heippa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti