keskiviikko 12. marraskuuta 2014

164.

Ette tiedäkkään kuinka paska netti ja ylipäätää verkko mulla tällähetkellä täällä Lappajärvellä on...Suoraansanottuna tää jos mikä on keskellä ei mitään. Toisiensanoen tunnen jopa Kauhajoen isoksi paikaksi, jos vertaa tähän. Olen siis seuraavan 4viikkoa täällä työharjoittelemassa koulusta. Oon vähän poikkeus ja teen 6viikon työharjottelun 4viikossa, sillä oon viikonloputkin duunissa, ja joulukuussa kotiuduttani mulla alkaakin pitkät työvuorot, jotka päättyykin sitten joulun tienoilla.

Oon ollut täällä nyt 4 täyttä päivää ja vielä monen monta edessä. Kivaa ja monipuolista duunia - ei voi kyl muuta sanoa. Valittin mun työssäoppimispaikan siis oikein. Tää on just sitä mitä mä rakastan. Tätä mä haluan isona joskus sit tehdä

Mutta koska mulla on törkee väsy ja tosi vähän kuvia muistikortilla julkaistavaksi, saatte kuvia mistäs muualtakaan kuin mun puhelimesta. Oon pahoillani, et tää mun postailu menee nykyään melkein vain pelkkien puhelinkuvien julkaisuun, mutta kun tunnetusti olen ihminen, joka ei oo hetkeäkään paikallaan, niin tää on vain tätä. Tää Lappajärvellä olo siis tekee mulle enemmän kuin hyvää, sillä loppuilta mulla on yleensä vapaa - oon kuulemma jo mökkihöperöitynyt tääl, kun virkkaan mattoa, pyörin tääl sosiaalisessa mediassa vähemmän, teen ristikoita ja luen kirjoja. Lisäks hengailen ja pidän yhteyttä ystäviin muunkuin somen kautta. Ihanaa - suosittelen kyl kokeilemaan!
1. Säälittävä yritys lumi... 2. Lähettiin käymään Tiian kanssa Kuopiossa! 3. Matkaevästä tankkaamassa! 4. Kerranki suht onnistunut kuva musta ja Elinasta

5. Musta jopa suhteellisen hyvä koulukuva, mitä ihmettä :-D 6. Mun kuvasarja Avoimissa Ovissa - voitinkin sit yleisöäänestyksen tällä! 7. Kirjottelinki mun askiin täs jokin aika sit, et nykymaailmas tää ei oo enää itsestäänselvyys - jokaisen pitäs tuntea itsensä kauniiksi ja uskaltaa olla omia itsejään eikä mennä mm. median villitysten mukaan. 8. #julkkis #lehtijuttu #raakaversio


9. Pakko oli aamulla kipasta vessaan ottamaan kuva ennen Avoimien Ovien alkamista :-D 10. #kuulemma #pentukuume 11. Ihana duuni-ilta - onneksi on suurimmaksi osaksi sisätöitä! 12. Kukkahattutäti ja tohtori:Dd
13. _IHANA_ perjantai-ilta - kaverin 18v.synttärit ja Leenaen voisi muuta toivoa! 14. ja 15. #me 16. Väsynyt nakuHertta
17. 18. ja 19. Mätsärissä tuomaroimassa ja Kertun kanssa pällistelemässä! 20. Leena, oot kuin sisko mulleja tiät kyl sen!

21. #nomakeup #goodnightworld 22. Nyt on tytöillä uudet heijastinliivit :-) 23. Saanko esitellä mun uuden työtoverin? :-D 24. Duunivuorosta kotiin!
25. Viimeisellä aterialla Elinan kans kuukauteen - yhh! 26. Mitä tämä _paska_ tekee maassa...... 27. Kylmä olis! 28. Matkalla kohti Päntänettä:)
29. Itsetehty pizza ja rucola=30. Tää on just sitä mistä puhuin, eli tätä mä rakastan! #koiratytsy 31. Voiko hellyttävämpää otusta olla kuin ikiliikkuja pentu? Ei voi. 31. Kodalla asiakaskeikalla Piian kans :)

Yritän palata piakkoin seuraavan postauksen merkeissä kera kameralla otettujen kuvien :-D toivotaan, että mun puhelimen netti kestää vielä tän muutaman viikon ajan ees kohtuullisena...okei, miks toivon ees tällästä kun just tuli viesti, et hyvä nettipaketti on loppumassa ja vaihtuu pian siihen hitaaseen versioon. Odotan innolla, sillä hyvä netti täällä on muutenkin niin nopea jottano, ei voi mitään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti