maanantai 9. syyskuuta 2013

70.

Puhuin viime postauksessa, että mulle on tulossa postista yksi toosi kiva juttu ja paketti saapuikin jo viime viikolla! Ihanaa!

Kyseessä on siis uusi objektiivi. Tarkemmin ottaen Samyangin kalansilmä-objektiivi.

Oon jo pidemmän aikaa haaveillut tuosta, ja nyt kesätyörahoilla päätin sen sit ostaa. Itseltä kun löytyy jo kaikki sellaiset objektiivit, joita tarvitsen (18-55mm, 50mm, 55-200mm) niin oli mukava saada objektiivikokoelmaan jotain uutta ja erilaista :-) Vaikka tuo onkin vähän tuollainen hypetysteiniliisa-objektiivi, niin tuo obiska tuo mukavasti monipuolisuutta kuvailuun sekä tietysti tuo myös itelle motivaatiota itse kuvaamiseen.

Mulla jäi kamera muistikortteineen Kurikkaan, joten saatte tyytyä vain yhteen kuvaan. Ja tämäkin kuva on napsaistu kansikuvastani Facebookista, joten arvaatte varmaan miten kävi..Laatu kusi.

Ja ainiin, voisin vähän mainostaa..eli jos haluatte katsoa enempi mun ottamia kuvia, niin niitä löytyy täältä!

Jos haluatte ja keksitte jotain kivaa postausta, mitä voisin toteuttaa, niin otan mielelläni ehdotuksia vastaan :) Ainakin yksi Norja-postaus on tulossa jossakin vaiheessa ja sit kämpän esittelypostaus hieman syksymmällä, kun saan tänne vähän enempi tavaraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti