sunnuntai 28. lokakuuta 2012

11.

Oulun reissu on nyt takanapäin! Oli toosi mukavaa; kiitos kaikille :) Mukana menossa oli siis Vendi, Johanna, Ramona, Janniina, Johan, Eemeli, Eetu, Meri ja Joonas.

Me mentiin siis Vendin ja Johannan kanssa linkalla Ouluun ja mä tulin yksikseni hieman ennemmin junalla sieltä pois. Harmitti sinänsä lähteä aikaisemmin, mutta eipä noille pakollisille menoille mitään oikein voi :)

Herätys oli perjantaina joskus vajaa kolmelta aamulla ja mulla meni illalla niin myöhään, et olin nukkumas vasta joskus puoli kaksi. Että aamulla sitten vähän nukutti! Onneksi linkas pystyi hetkenaikaa nukkumaan.

Oon vähän nolo. Mulla oli Ouluun lähdettäessä päällä punaiset farkut ekaa kertaa ikinä (en ollut kerinnyt viä käyttään niitä) ja sain ne heti sotkuun. Olin ostanut itelleni piltin (en kerinnyt syödä aamupalaa..hups),avasin sen ja rupesin sit kattoon että mitä pilttiä olin oikeen ostanut. Suomennettuna; kaadoin vahingossa pilttiä housuille. Mä tyhmänä en ollut tajunnut ottaa toisia housuja joukkoon, joten piti käydä hakemassa Vero Modasta uudet housut :D

Matkan varrella oli välillä ihan lumettomia paikkoja, mutta sitten oli taas paikkoja jossa oli yli 20cm lunta! Alla oleva kuva on Kalajoelta ja siellä oli ainakin 20-30cm lunta..
pakollinen teinipeili Vendin kans :)
moi oon pullaposki
Alla olevasta kuvasta näkyy nyt minkälaiset housut sit ostin likaisten tilalle. Oon nyt aivan innostunut värikkäistä farkuista..tai no farkuista ja farkuista :D
Vero Moda, 30€
Käytiin sit lapsi-ja perhemessuilla Ouluhallissa ja nähtiin siellä mm.joulupukki! Poikia vähän lapsetti ja ne meni sit sen syliin istumaan :D
Johan ja joulupukki :)
Jostainsyystä mulla ei oo kaikista mukanaolleista kuvia; ainakaan julkaisukelpoisia!:/ Mutta tässä nyt jotain sekalaisia kuvia, jotka on otettu uudella 50mm objektiivilla.

Ja alla olevassa kuvassa juna on just starttaamassa Oulun juna-asemalta kohti Kokkolaa :)

Voitte vain arvata miten kulutin junamatkani! Pientä vinkkiä saatte alla olevasta kuvasta :D 
 Toki osan matkaa jouduin menemään linkalla sillä VR:n juna ei kulkenut Kokkola-Seinäjoki väliä sillä raiteet olivat liian huonossa kunnossa enkä pystynyt olemaan koneella sillä mulla ei ollut mukana nettitikkua. Toki käytin linkassa olo-ajan hyväksi ja nukuin :D

Kerkesin vielä illalla Mietaallekin Jujua kattomaan ja hillumaan kaikkien kans. Mietaalla oli tosi mukavaa ja seuraavaksi Mietaalla onkin Justimusfilms 10.11 :) eli sinne!

Eipä mulla muuta; nyt otan vaan rennosti ja löhöilen, sillä huomenna kouluun. Eii, mä en jaksa!

2 kommenttia:

 1. ihanan yksinkertanen blogi !
  millareettaroosajasmin.blogspot.fi <-- Käy kattomas mun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon=)

   Mä käyn kurkkaas hetkenpäästä :)

   Poista