Minä

Olen 17-vuotias audiovisuaalista viestintää opiskeleva nuori Kauhajoelta. Alunperin oon kotoisin Kurikasta, mutta opintojeni vuoksi muutin syksyllä 2013 omaan kämppääni Kauhajoelle. Olen tosin jo ehtinyt vaihtaa kämppää pariin otteeseen tuon jälkeen :-)

Luonteeltani olen rehellinen, puhelias ja ennenkaikkea huumorintajuinen. Kuten varmasti monet kaverini ovat huomanneet, olen joskus myös hieman itsepäinen. Minut näkee yleensä hymy huulilla, ja mua on todella vaikea saada suuttumaan. Yritän ajatella aina mahdollisimman positiivisesti sekä pyrin olemaan kaikille ystävällinen ja avoin. Avaudun asioistani harvoille, ja mun luottamusta on omalla tavallaan aika vaikea saada.

Harrastuksiini kuuluu mm. valokuvaus ja lenkkeily. Omistan tällähetkellä kaksi järkkäriä (Nikon D3100 ja Canon 1100D). Vapaa-ajalla tosin käytän vain tuota Nikonia, koska se on sellainen kamera, jota osaan suhteellisen hyvin käyttää. Canonin kunnolliseen käyttöön, kun ei oma älykkyys ja jaksaminen riitä :-D
Nikoniin mulla on viisi eri objektiivia; 18-55mm, 35mm, 50mm, 55-200mm sekä kalansilmä.

Rakastan perhettä, ystäviä, eläimiä, musiikkia ja tatuointeja. Omistan monia suuria haaveita, joista voisin ainakin mainita matkustelun ympäri maailmaa sekä parin mulle hyvin merkityksellisen tatuoinnin ottamisen.

Muhun voi ottaa yhteyttä; heljakeskilusa@gmail.com

4 kommenttia: