tiistai 5. maaliskuuta 2013

48.

Loma on taas ohi :( Ihan tyhmää! Toisaalta oli kiva päästä taas kouluun kavereiden pariin.
Mun lonkka on ihan älyttömän kipee ja meillä oli juuri tänään kuntosalia..hieman ärsytti, kun ei päässy kunnolla urheilemaan..

Siivoilin sunnuntaina kaappejani ja perkasin kaikki mun turhat korut pois. Päätin tehdä teille nyt tärkeimmät koruni-postauksen :D Voi että, kun ihmiselle voikin kertyä koruja vuosien varrella..Mutta tässä se tulee:

-Käytän suht paljon kaikkia rannekoruja. Eniten mulla on rantees varmaan Nomination, sillä se sopii kaikkiin vaatteisiin :)


-Tykkään hirmusesti rannekelloista, mutta omistan tällähetkellä vain yhden ainokaisen kellon. Oon jo vaikka kuinka kauan kuolannut DW:n kelloja...ehkä mä joskus vielä hankin :)
-Täs on tärkeimmät hopeiset kaulakorut, mitkä mulla on. Ekan oon tehnyt ite ja loput oon saanut lahjaksi. Etenkin noilla lahjaksi saaduilla on mulle tosi suuri merkitys <3
- Käytetyimpii korviksia:

-Näitä timanttikorviksia käytän aika paljon. Noita oikeanpuolimmaisia tosin lähinnä vaan jossaki juhlis tmv. Noi on vaan niin yksinkertaisen kauniita!

-En hirveesti käytä riippukorviksia, mutta tässä riippukorviksista käytetyimmät:

-Mulla on hirveet nakkisormet, joten en kauheesti käytä sormuksia, mutta silloin kun käytän, niin yleensä jokin näistä on sormes :D


Tulipas tylsä ja yksinkertainen postaus, mutta koittakaa kestää :D Ja postausideoita saa heitellä!

2 kommenttia:

  1. kivoja koruja :o mulle ei mee helevetti mikkää sormukset (Y)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitti :) Ei mullekkaa hyvin, sen takia käytänki niitä niin harvoin :D

      Poista